HungarocontrolHungarocontrol - Főoldal
HungarocontrolHungarocontrol
Hírek
Események
Állásajánlatok

A NATO/KFOR ismét megnyitotta a Koszovó feletti magas légteret a polgári átrepülő légi forgalom előtt

2014. április 3-án a Koszovó feletti magas légteret* újból megnyitották a polgári átrepülő légi forgalom számára. A koszovói válság után 15 évvel ez egy jelentős lépés, amely hozzájárul a nyugat-balkáni légi közlekedés normalizálásához.

EUROCONTROL: az európai légiforgalmi irányítás hatékonyságának növelése a legfontosabb

Az európai légiforgalmi irányítás hatékonyságnövelése a legfontosabb feladat az elkövetkezendő években, hogy fel tudja venni a versenyt az amerikai szolgáltatókkal - mondta Joe Sultana, az EUROCONTROL egyik igazgatója Brüsszelben.

Új magyar fejlesztések a madridi léginavigációs expón

A HungaroControl kutatás-fejlesztési és szimulációs központjának (Centre of Research, Development and Simulation – CRDS) új termékeit és szolgáltatásait mutatták be a légiközlekedési szektor március 4-6. között megrendezett, rangos szakmai seregszemléjén. A Központ olyan termékeket és szolgáltatásokat kínál a léginavigációs szolgálatoknak, amelyek biztonságosabbá, költséghatékonyabbá és környezetkímélőbbé teszik a légi közlekedést.


Díjakat adott át a HungaroControl

A társaság éves fogadásán, 2014. január 30-án Szepessy Kornél vezérigazgató értékelte az elmúlt évet, majd szakmai elismeréseket adott át.

Új rádióállomások segítik a légiforgalmi tájékoztató szolgálat munkáját

Az ország észak-keleti és dél-nyugati határmenti régióiban a kis magasságokban közlekedő légijárművek személyzetével történő rádiókommunikáció lehetőségének javítása érdekében a HungaroControl új földi rádióállomások üzembe helyezését tervezi. 2013. május 31. után a légiforgalmi tájékoztató szolgálat (FIS) frekvenciáin az új és a korábbi rádióállomások eltolt vivőjű (CLIMAX) rendszerben fognak üzemelni. Részletek weboldalunkon a "Napi légtérfelhasználási terv aktuális információk menüpontban" vagy a mellékletben.

HungaroControl díjátadó

A HungaroControl hagyományos partnertalálkozóján, 2013. február 27-én átadásra kerültek a Társaság által alapított díjak. Részletek a mellékletben.


Légiforgalmi irányító képzés 2014-ben

Kedves Érdeklődők! Tájékoztatunk Benneteket, hogy a 2014. évi légiforgalmi irányító képzésre 2014. február 26-tól lehet jelentkezni, várhatóan 2014. április 23-ig: Javasoljuk, hogy jelentkezés előtt figyelmesen olvassátok el a jelentkezés feltételeit, és jelentkezéseteket csak akkor küldjétek meg részünkre, ha a kiírásban szereplő feltételeknek maradéktalanul megfeleltek, mert ellenkező esetben a pályázatokat sajnos kénytelenek vagyunk elutasítani. Mindenkinek sok sikert kívánunk és reméljük, hogy hamarosan, légiforgalmi irányítóként üdvözölhetünk Titeket! Üdvözlettel: HungaroControl Zrt. HR Csapata

Jelentkezés légiforgalmi irányító képzésre

Online képzés jelentkezéshez kérjük, kattintson ide!

On-line állás jelentkezés