HungarocontrolHungarocontrol - Főoldal
Hungarocontrol

Főoldal / Társadalmi Felelősségvállalás / Társadalmi környezetünk

A HungaroControl Zrt. és társadalmi környezte

 

Telephelyeinek közvetlen környezetében élőkkel minél szorosabb kapcsolat kialakítására és fenntartására törekszünk, hiszen több szállal kapcsolódva környezetünkhöz, kettős érdekeltség, kölcsönös egymásrautaltság áll fenn közöttünk: beruházásainkkal, munkahelyteremtéssel, a bérekkel, az adókkal, másrészt tevékenységünkhöz közvetetten kapcsolódó környezetterheléssel és ennek megoldásával. Ugyanakkor cégünk sikere is függ az adott térség stabilitásától, prosperitásától, munkaerejének egészségétől, képzettségétől.

XVIII. kerület

Központi épületegyüttesünk - működésünk alapvető helyszíne - a XVIII. Kerületben található. Ebből adódóan a kerület fejlődése, lakosságának mindennapjai, gondjai kiemelten fontosak számunkra. Rendkívül jó kapcsolatot alakítottunk ki a helyi önkormányzattal és különböző civil szervezetekkel.

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér környezete

Légiforgalmi szolgáltatásunk részét képezi a Ferihegyi repülőtér le és felszálló forgalmának irányítása. Bár közvetlenül nem mi okozzuk azt a zajterhelést, - amelyet ezek a gépek keltenek és számos fővárosi kerületet, valamint környező települést érintenek -, mégis aktívan részt veszünk a zaj csökkentésére irányuló törekvések megvalósításában.

Vidéki radarállomásaink lakókörnyezete

Két vidéki radarállomásunk Kőrishegyen és Püspökladányban található. Vidéki telephelyeink természeti és társadalmi környezete legalább olyan fontos számunkra, mint fővárosi környezetünk. Igyekszünk részt venni a környező lakosság életében, minél többet megtudni életükről. Lehetőségeinkhez mérten támogatjuk törekvéseiket.

• Részt veszünk a környező települések falunapjain, rendezvényein. Ezek nagyszerű alkalmat teremtenek arra, hogy bepillantást nyerjünk a helyi lakosság mindennapjaiba.

• Támogatási tevékenységünk kialakítása során kiemelt figyelmet fordítunk a környéken élők kezdeményezéseire.

 

Vissza az oldal tetejére