HungarocontrolHungarocontrol - Főoldal
Hungarocontrol

Főoldal / Társadalmi Felelősségvállalás / Természeti környezetünk

A HungaroControl Zrt. és természeti környezete

 

A természetet, mint minden élet alapját, óvni kell! A fenntartható fejlődés eszméje egyértelműen megkívánja, hogy az államok és az egyes polgárok mellett a vállalatok is szerepet vállaljanak a környezetvédelmi kérdések kezelésében. Az érintettség nyilvánvaló: hiszen több telephelyen működve, mi is fontos szereplői, használói vagyunk környezetünknek.

Felismerve a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés fontosságát, gazdasági és társadalmi jelentőségét, valamennyi tevékenységünk végzése során kötelezettséget vállalunk környezetünk megóvására, állapotának javítására. Folyamatosan törekszünk arra, hogy az érvényes jogszabályok betartásával megfeleljünk az általános társadalmi és környezetvédelmi elvárásoknak.

Alapvető célként tűztük ki magunk elé, hogy teljesítményünk növelésével párhuzamosan folyamatosan csökkentsük környezetünkre háruló terhelésünket, javítva ezáltal hatékonyságunkat is. Mindezt a társaság működési és fejlesztési stratégiájával egybehangolt, döntési rendszerünknek szerves részét képező környezetirányítási rendszer kialakításával kívánjuk elérni és fenntartani.

Eddig megtett intézkedéseinkről bővebben a "Környezetvédelem" menüpontban olvashat.

puspokladány táj

 

Vissza az oldal tetejére