Tisztelt Érdeklődő! Kedves Kolléga!

A pilóta nélküli légi járművek, a drónok felhasználása forradalmasítani fog számos Magyarország számára nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű iparágat. Az önvezető autók fejlesztése, az energiaszektor, a távközlés, a logisztika és a gyártás mind-mind olyan ágazatok, amelyekben a drónokon alapuló technológiák, alkalmazások és megoldások forradalmi változást hoznak, hozhatnak. Felismerve az iparág gyors változásait, a HungaroControl Zrt. 2018-ban megszervezte az első hazai drón szakmai konferenciát, amelyen bejelentésre került az UTM Innovation HUB megalapítása, valamint sor került a legfontosabb szakmai problémák megvitatására és a legégetőbb szabályozási kérdések azonosítására. A sikeres rendezvény hagyományteremtővé vált, ugyanis 2019-ben is megrendezésre kerül az immáron II. Drón Konferencia és Expo az Informatika a Társadalomért Egyesület közreműködésével.

Tekintettel az iparág és a felhasználói igények exponenciális növekedésére - ebben az évben a rendezvény kiemelt témája a drónok kereskedelmi célú felhasználása, illetve a drón felderítése. Így például reflektorfénybe kerülnek a drón taxik, de azok a startupok is, amelyek a drónok, vagy önvezető légi járművek piacán kívánnak tevékenykedni.

A KONFERENCIA RÉSZLETES PROGRAMJÁÉRT KATTINSON IDE!

A konferencia időpontja: 2019. November 8., péntek, 09.00 - 17.00 
A konferencia helyszíne: Várkert Bazár, 1013 Budapest, Ybl Miklós tér 2-6.

Köszönjük, hogy ilyen sokan megtiszteltek bennünket bizalmukkal! A rendezvényen több, mint 500 résztvevővel közösen formáltuk a hazai dróniparág jövőjét.

A konferencián elhangzott előadások visszanézhetőek a mydronespace.hu oldalon.

Kérdéseit az alábbi e-mail címre várjuk: dronkonferencia@hungarocontrol.hu