Adatvédelem

Jogi nyilatkozat 

Az Ön által meglátogatott honlapot a HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zártkörűen Működő Részvénytársaság (a továbbiakban: HungaroControl Zrt.) üzemelteti. A weboldal megtekintésével Ön elfogadja a HungaroControl Zrt. által jelen nyilatkozatban meghatározott feltételeket. 

Szerzői jogvédelem

A HungaroControl Zrt. honlapja szerzői jogvédelem alá tartozik. A honlapon található hírek, adatok tájékoztatási célból újraidézhetők. A honlap egyéb tartalmát a HungaroControl Zrt. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos bármely formában átruházni, terjeszteni, reprodukálni vagy a saját személyes használatot meghaladó mértékben tárolni, kinyomtatni, azokat másnak nyilvánosság számára hozzáférhetővé tenni.

Adatkezelés

A HungaroControl Zrt. honlapján található információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges.

A HungaroControl Zrt. a honlap technikai üzemeltetése érdekében a következő automatikusan keletkező információkat kezeli rosszindulatú informatikai támadások vagy próbálkozások beazonosítása céljából, valamint statisztikai célokra:

  1. a számítógép internetprotokoll-címe (IP-címe),
  2. domain-név (URL),
  3. a hozzáférés adatai,
  4. az ügyfél file lekérés (filenév és URL),
  5. a HTTP válaszkód,
  6. annak a weboldalnak az adatai, ahonnan a lekérés történt,
  7. a látogatás alatt forgalmazott bájtok mennyisége,
  8. a látogatás időpontja,
  9. a megtekintett oldalak adatai, illetve
  10. a használt böngészőprogram neve.

Bizonyos esetekben anonim látogatásazonosító (cookie) is alkalmazásra kerül annak érdekében, hogy a HungaroControl Zrt. optimalizálni tudja honlapját a látogatók preferenciái alapján.

A fentiekben fel nem sorolt adatkezelésekről a HungaroControl Zrt. az adat felvételekor ad tájékoztatást.

A felelősség kizárása

A HungaroControl Zrt. nem felel azon költségekért, károkért, veszteségekért, amelyek a honlap használatával összefüggésben keletkeznek – ideértve a használatra képtelen állapotot, az üzemzavart, az illetéktelen megváltoztatást, az információ elveszését, módosulását, az információtovábbítás esetleges késedelmét, vonal- vagy rendszerhibát is.

A HungaroControl Zrt. honlapján elhelyezett adatok, információk kizárólag tájékoztató jellegűek, pontosságukért, teljességükért az HungaroControl Zrt nem vállal felelősséget.

A HungaroControl Zrt. fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztassa.

 

Telefonbeszélgetések hangrögzítése

A HungaroControl Zrt. az egyes telefonszámain lefolytatott telefonbeszélgetéseket rögzíti. Az érintett telefonszámok felsorolása, valamint az adatkezelési tájékoztató a csatolt dokumentumban olvasható.