Megoldásaink

Szenvedélyünk az innováció, eszközünk a kutatás-fejlesztés, küldetésünk a légiforgalmi irányítás még hatékonyabbá és biztonságosabbá tétele.

ÉLEN JÁRUNK AZ INNOVÁCIÓBAN

Tudatosan és alaposan készülünk a légiforgalmi irányítás jövőjének kihívásaira. Alaptevékenységünk mellett ezért komoly hangsúlyt helyezünk a kutatás-fejlesztésre. K+F központunk kiterjedt együttműködést folytat akadémiai szereplőkkel és iparági partnerekkel annak érdekében, hogy folyamatosan élen járhassunk a legfrissebb technológiák hatékony és biztonságos alkalmazásában.

A HungaroControl K+F tevékenységével a teljes innovációs folyamatot lefedi az alapkutatásoktól a piacképes termékek és szolgáltatások fejlesztéséig.

ALAPKUTATÁS
Fontos megértenünk a világot, amely körbevesz, ezért jó dolog kíváncsinak lenni. Alapkutatásaink olyan kérdésekre keresik a lehetséges válaszokat, amelyek alapjaiban határozzák meg jövőnket.

ALKALMAZOTT KUTATÁS
Hatékony megoldásokat elsősorban új ismeretek szerzése és alkalmazása által leszünk képesek fejleszteni, erre szolgálnak alkalmazott kutatási projektjeink.

KÍSÉRLETI FEJLESZTÉS
A kutatásból és a gyakorlati tapasztalatokból kinyert tudásra építve készítünk valódi megoldásokat nyújtó termék és szolgáltatás prototípusokat.

TERMÉK ÉS SZOLGÁLTATÁS FEJLESZTÉS
A kutatások és kísérletek eredményeiből kiindulva keltünk életre vadonatúj termékeket és szolgáltatásokat, amelyek segítenek, hogy a HungaroControl és partnerei hatékonyabban és biztonságosabban láthassák el feladataikat.