Élő bolygónk - a HungaroControl csatlakozott Áder János köztársasági elnök kezdeményezéséhez

Küldjünk egyértelmű üzenetet a világ vezetőinek! A HungaroControl csatlakozott Áder János köztársasági elnök úr kezdeményezéséhez.

Az üvegházhatású gázok és a globális felmelegedés egyre gyakrabban és egyre súlyosabb természeti katasztrófákat okoz. Emeljük fel közösen a hangunkat, és küldjünk egyértelmű üzenetet a világ vezetőinek: Haladéktalanul cselekedjenek az éghajlatváltozást okozó környezetszennyezés ellen! A világméretű kezdeményezés célja egymilliárd voks összegyűjtése, hogy nyomatékot adjon a 2015. decemberi klímacsúcson a konkrét cselekvések iránti elvárásoknak!

A HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt. hisz abban, hogy jelentősen hozzá tud járulni a kampány sikeréhez, ezért arra buzdítjuk üzleti partnereinket, hogy csatlakozzanak Áder János köztársasági elnök úr kezdeményezéséhez!

Emelje fel Ön is a hangját! Ha támogatja ezt a nemes ügyet, kattintson a www.elobolygonk.hu oldalra, és adja le személyes voksát! Szavazata nem jár semmilyen kötelezettségvállalással, de egy rendkívül fontos üzenet a klímacsúcson résztvevő országok vezetői számára.